«Πρώτη» του Μασάδο στο Ρύσιο!

Ο Μανουέλ Μασάδο φόρεσε την κιτρινόμαυρη φόρμα και πραγματοποίησε σήμερα το πρωί την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Άρη. Βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό.

Ο Μασάδο μαζί με τους δύο άμεσους συνεργάτες του, Μπαζίλιο και Αουγκούστο έπιασε αμέσως δουλειά με στόχο την αναμόρφωση της αγωνιστικής εικόνας του Άρη. Πριν ξεκινήσει η προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συζήτηση με τον Γιάννη Μιχαλήτσο κυρίως σε ότι αφορά τον προσεχή αντίπαλο του Άρη. Ο Μασάδο ήταν αρκετά ευδιάθετος και γεμάτος όρεξη για να δουλέψει και να βελτιώσει την εικόνα των κίτρινων, που σαφώς είναι απαίτηση όλων. Επιθυμία του Μασάδο είναι να έχει στο πλευρό του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και τον Μιχαλήτσο, ο οποίος και θα ακολουθήσει την αποστολή στη Λιβαδειά.

Τα προβλήματα που έχει πάντως ο Πορτογάλος είναι αρκετά ενόψει του αγώνα της Τετάρτης είναι αρκετά. Είναι τιμωρημένος ο Καστίγιο, είναι τιμωρημένος ο Φατί, τραυματίας ο Παπαστεριανός, ενώ ενοχλήσεις έχει και ο Πρίττας.

To Top