Στενή συνεργασία με Μιχαλήτσο, παρών και στη Λιβαδειά

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος κλήθηκε για ακόμα μια φορά, μαζί με τον Γιώργο Σεμερτζίδη να αποτελέσουν την μεταβατική περίοδο στον κιτρινόμαυρο πάγκο, όσο η διοίκηση αναζητούσε προπονητή.

 Τις μέρες που βρέθηκε ο Μανουέλ Μασάδο στην Αθήνα κοντά στην αποστολή είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους δυο ανθρώπους του Άρη για όλα τα θέματα που αφορούν στο αγωνιστικό κομμάτι. Δίχως υπερβολή, συζήτησαν επί ώρες σε μια προσπάθεια να μάθει ο Πορτογάλος όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για τον σύλλογο, έχοντας παράλληλα μια πρώτη εικόνα για την νέα του ομάδα.

 Ο Μασάδο ζήτησε από τη διοίκηση να δώσει στον Γιάννη Μιχαλήστο το ρόλο του άμεσου συνεργάτη στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα είναι ο άνθρωπος που θα τον ενημερώνει για την δυναμικότητα των αντιπάλων (αυτό έκανε και επί Πρόμπιερζ) αλλά και να βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» σε καθημερινή βάση για θέματα που άπτονται του αγωνιστικού.

Μάλιστα, επιθυμία του Πορτογάλου είναι να ακολουθήσει ο Γιάννης Μιχαλήτσος την αποστολή Λιβαδειά, ανοίγοντας έτσι τον κύκλο μιας πιο στενής συνεργασίας μεταξύ των δυο ανδρών.  

 

To Top