ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη φορά φέτος, δύο σερί ματς χωρίς να δεχθεί γκολ…

Ο έλευση του Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του Άρη και οι αλλαγές του Γερμανού κόουτς φαίνεται πως έχουν βελτιώσει σημαντικά την άμυνα των “κιτρινόμαυρων”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Στο δεύτερό του αγώνα ως προπονητής της ομάδας, ο Άρης κράτησε και πάλι το μηδέν στην άμυνά του, καθώς δεν δέχθηκε γκολ χθες, όπως ακριβώς συνέβη και στην Ξάνθη.

Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, σε στημένη μπαλιά με το δοκάρι μετά από κόρνερ και στο τέλος, με το τέρμα όμως σωστά να ακυρώνεται ως οφ σάιντ.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που στο πρωτάθλημα ο Άρης δεν δέχεται γκολ για δεύτερη σερί ματς, ενώ συνολικά στην χρονιά συνέβη μόνο στα ευρωπαϊκά ματς με την ΑΕ Λεμεσού.

Παράλληλα, είναι η τρίτη φορά που οι “κιτρινόμαυροι” τελειώνουν το ματς με μηδέν παθητικό, καθώς το μόνο προηγούμενο ήταν αυτό με τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μέτρησε το γεγονός, πως ο Άρης δεν επιτρέπει στον αντίπαλό του να φτάσει εύκολα μπροστά από την εστία του αρκετές φορές, με τον Ένινγκ να έχει δώσει αρκετή σημασία από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην ομάδα, στην συνολική αμυντική της λειτουργία, έχοντας αρκετά κοντά τις γραμμές.

 

To Top