ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο κυνήγι της 5άδας o Άρης, μονόδρομος το… εξάποντο!

Οι δυο σερί νίκες σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές δίνουν την δυνατότητα στον Άρη να συνεχίσει την προσπάθειά του, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις απώλειες που προηγήθηκαν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 11 βαθμούς και έχουν μειώσει μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής την διαφορά από την 5η θέση (στην οποία τερμάτισαν πέρσι) και την ΑΕΚ στους τρεις βαθμούς, από τους 6 που ήταν πριν την χθεσινή μέρα.

Ωστόσο, παραμένουν ακόμα στην 7η θέση, καθώς η Λάρισα συνέχισε με νίκη και είναι μόνη στην 6η θέση με έναν βαθμό παραπάνω.

Τα δύο ματς που ακολουθούν, με Πανιώνιο (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός) είναι παιχνίδια… must win για τον Άρη πριν “κατέβει” στην Αθήνα για να αγωνιστεί με την ΑΕΚ στο τελευταίο ντέρμπι του πρώτου γύρου.

Ο Πανιώνιος παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ο Αστέρας είναι στο -5 από τον Άρη (με ματς λιγότερο, παίζει σήμερα εντός με Λαμία) και όπως είναι κατανοητό γίνεται λόγος για δύο ομάδες που δεν έχουν πιθανότητες, εφόσον οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μία σοβαρή εικόνα.

Στόχος του Άρη δεν είναι μόνο η είσοδος στα play offs ως 6ος, αλλά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς οι ομάδες θα “κουβαλούν” τους βαθμούς αυτούς στο “μίνι” πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.

To Top