ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτος έλεγχος του μετοχολογίου της ΠΑΕ, με το βλέμμα στραμμένο στη… Βέροια

Τον φάκελο της νέας ΠΑΕ Άρης πρόκειται και συγκεκριμένα την μετοχική της σύνθεση, πρόκειται να εξετάσει σε πρώτο βαθμό σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στην ατζέντα της Ε.Ε.Α. για τη σημερινή της συνεδρίαση υπάρχει θέμα Άρη, κυρίως σε ότι αφορά τον συσχετισμό Θοδωρή και Ειρήνης Καρυπίδη, στην ενασχόλησή τους με τις ΠΑΕ Βέροια και ΠΑΕ Άρης αντίστοιχα. Ως γνωστόν, η αδερφή του Θοδωρή Καρυπίδη, Ειρήνη, εμφανίζεται τυπικά ως μεγαλομέτοχος της νέας “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.

Τα μέλη της Επιτροπής πρόκειται να εκδικάσουν την καταγγελία των Τρικάλων για τη μετοχική σύνθεση της Βέροιας, με την πλευρά της ομάδας από την Ημαθία να τονίζει ότι η μεταβίβαση μετοχών απο τον Θοδωρή Καρυπίδη στον Κώστα Παπαδόπουλο ολοκληρώθηκε, ακολουθώντας μάλιστα απόλυτα την νόμιμη οδό. 

Εφόσον, η Βέροια εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής, τότε ανάβει και το “πράσινο φως” για τον Άρη, σε ότι αφορά την έγκριση της μετοχικής του σύνθεσης.

Η παρουσία της Ειρήνης Καρυπίδη στη σημερινή συνεδρίαση, δεν γίνεται μετά από κλήση της Επιτροπής προς την ΠΑΕ Άρης, αλλα για μία πρώτη γνωριμία με τα μέλη της Ε.Ε.Α., καθώς ο έλεγχος προς το πρόσωπό της σε ότι αφορά την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ θα διενεργηθεί τις επόμενες μέρες.

Yπήρξε παράλληλα, η πεποίθηση ότι θα ήταν φρόνιμο να υπήρχε εκπροσώπηση από πλευράς Άρη, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις, σε τυχόν ερωτήματα που υπάρξουν από την ΕΕΑ σε ότι αφορά την μετοχική σύνθεση της νέας ΠΑΕ.

 

To Top