ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα χαρακτηριστικά των Μαρμπλ – Σανικίτζε θα βοηθήσουν την “επικοινωνία” του Άρη στο παρκέ

Μεγάλη συμβολή στην απόκτηση ομοιογένειας και την απόκτηση συνεργασιών και καλύτερης επικοινωνίας μέσα στο παρκέ θα παίξει και η παρουσία των Μαρμπλ – Σανικίτζε, χαρακτηριστικό των οποίων είναι η δημιουργία.

Οι ομιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Ο Ντέβιν Μαρμπλ είναι πλέον στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη, θα πάρει και αύριο λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός περιμένει πως και πως την ενσωμάτωση και του Σανικίτζε, ο οποίος λόγω των ποιοτικών χαρακτηριστικών του – καλός αμυντικός και ριμπάουντερ, δεύτερος δημιουργός στην επίθεση – αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στο “χτίσιμο” του παιχνιδιού του Άρη την φετινή χρονιά.

Ο Γεωργιανός αγωνίζεται σήμερα με την Εθνική ομάδα της χώρας του, έχει άλλον έναν αγώνα το Σάββατο και λογικά την επόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Σε κάθε περίπτωση είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον έχει ο Πρίφτης στην διάθεσή του στον φιλικό αγώνα της 21ης Σεπτεμβρίου με την Βενέτσια στην Ιταλία.

To Top