Πρώτος λόγος σε Πράβετς, πάντα ανοιχτή η… επιλογή της Ελλάδας

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Δημήτρης Ηλιάδης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Χατζηνικολάου για αρκετά ανοιχτά θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει σήμερα η καθοριστική συνάντηση προέδρου και προπονητή. Βασικό αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους δυο άντρες θα είναι το προπονητικό κέντρο όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ήδη έχει εξεταστεί το κέντρο στο Πράβετς, ενώ υπάρχει πάντα η επιλογή για την Ελλάδα.

Μετά τη συμφωνία που επήλθε με την εταιρία που είχε τα δικαιώματα της προετοιμασίας του Άρη ξεκίνησε η αναζήτηση του μέρους, όπου θα «χτιστεί» η νέα ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

Αυτήν τη στιγμή, στις σκέψεις των κίτρινων οι πρώτες επιλογές είναι το Πράβετς της Βουλγαρίας που είναι το πρώτο φαβορί, ενώ στο «παιχνίδι» είναι και αθλητικά κέντρα στην Ελλάδα.

Ήδη, ο νέος τεχνικός σύμβουλος του Άρη Δημήτρης Μούτας βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο Πράβετς, όπου… επιθεώρησε τους χώρους της προετοιμασίας, αποκόμισε θετικές εντυπώσεις και θα ενημερώσει τον Γιάννη Χατζηνικολάου, πριν παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Αναμένονται άμεσα οι ανακοινώσεις.

To Top