Χωρίς κατηγορία

Παίρνει θέση η Κοινωνία, μετά τη συνάντηση των προέδρων…

Στην τελευταία συνάντηση Δημήτρη Ηλιάδη και Πάνου Στεφανίδη ειπώθηκαν πολλά, τέθηκαν θέσεις και προθέσεις, ενώ μπήκαν και οι σχετικές… κόκκινες γραμμές.

Είναι γεγονός που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ότι σχετικά με το φημολογούμενο επενδυτικό ενδιαφέρον της εταιρίας Doyen, το όνομα της συγκεκριμένης εταιρίας είχε «πέσει» στο τραπέζι από τον Αναστάση Αβάνογλου κατά τη διάρκεια συζητήσεων με την Κοινωνία Μελών πριν από τη γενική συνέλευση στο Αλεξάνδρειο, παραμονές των εκλογών για την ΠΑΕ.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, είχε ζητηθεί από την ΚΜΑ (εύλογα και σωστά) να υπάρξουν γραπτές εγγυήσεις από την εταιρία, σχετικά με το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της για τον Άρη κι εφόσον υπήρχαν, τότε θα μπορούσε να γίνει η οποιαδήποτε ανακοίνωση, προς τον κόσμο του Άρη. Οι μέρες πέρασαν, αλλά οι εγγυήσεις αυτές δεν φάνηκαν ποτέ.

Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με τον οποίον όταν ρωτήθηκε στη γ.σ.της ΚΜΑ για το όνομα εταιρίας, ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, ενώ γενικά ο φορέας κράτησε αποστάσεις στο συγκεκριμένο θέμα, θέλοντας να αποφύγει τη δημιουργία ελπίδων και εντυπώσεων στον κόσμο του Άρη.

Από κει και πέρα, στην τελευταία συνάντηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε τα παράπονα έχουν να κάνουν κυρίως ως προς την δυσπιστία που αντιλαμβάνεται πως υπάρχει για το πρόσωπό του.

Ο πρόεδρος του φορέα από την πλευρά του τον διαβεβαίωσε πως ο ίδιος και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών θα στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ προς την κατεύθυνση να αναδειχθούν πράγματα για το καλό του Άρη.

Θεωρείται πολύ πιθανό να πάρει δημόσια θέση η Κοινωνία Μελών μετά τη συνάντηση των προέδρων για όσα θέματα απασχολούν τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

 

To Top