ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτος στόχος για την επίθεση ο Σαντίκου, τα δεδομένα για Γιαταρά-Λόπεζ

Ναι μεν στον Άρη έχουν ρίξει αυτές τις μέρες το… βάρος στην άμυνα, προκειμένου να προχωρήσουν σε αυτό τον τομέα την μεταγραφική τους ενίσχυση, ωστόσο, δεν σταματούν και οι επαφές για την επίθεση, εκεί όπου οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνουν δύο σέντερ φορ!

Πρώτος στόχος είναι ξεκάθαρα ο Αρμάντο Σαντίκου, για τον οποίο όπως αναφέραμε και χθες, ο Άρης είναι προετοιμασμένος να του δώσει λίγο… χρόνο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφορικά με τον ίδιο και τα “θέλω” της Λεβάντε για το μέλλον του (διαβάστε ΕΔΩ).

Εφόσον, όμως, δεν υπάρξει ευτυχής κατάληξη στην υπόθεση Σαντίκου, ο Άρης έχει ψηλά στη λίστα του και τον Κρίστιαν Λόπεζ, ο οποίος κυκλοφορεί πλέον στην αγορά ελεύθερος, καθώς λύθηκε το συμβόλαιό του με την Λας Πάλμας. Είναι πιο προσιτός οικονομικά από τον Σαντίκου, απλά ο μοναδικός προβληματισμός είναι τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του, που δεν πήγαν όπως θα περίμενε ο ίδιος.

Αυτοί οι δύο φορ, προορίζονται για… βασικοί στον Άρη της επόμενης σεζόν και θα αποκτηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, μόνος ένας εκ των δύο.

Ως εναλλακτικές επιλογές για την επίθεση, παίκτης δηλαδή που θα έρχεται συνήθως από τον πάγκο, ο Μοχάμεντ Γιαταρά (θυμηθείτε ΕΔΩ) έχει ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, ωστόσο, έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, με τον Άρη να θέλει στις τελευταίες επαφές μαζί του να ρίξει το κασέ του, προκειμένου να συμφωνήσει.

Εάν ο Γιαταρά δεν πέσει κάτω από τις 200.000 ευρώ, όπως θέλει ο Άρης, οι “κιτρινόμαυροι” θα κινηθούν για άλλον επιθετικό, ενδεχομένως και η επιλογή τους να είναι από την Ελλάδα.

To Top