ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρώτος στόχος η άρση του απαγορευτικού της FIBA

Γίνεται ξεκάθαρο όσο περνούν οι μέρες πως προτεραιότητα της νέας ιδιοκτησίας είναι να κάνει το καλύτερο δυνατό για να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών και να μπορέσει να δημιουργηθεί ομάδα χωρίς περιορισμούς στην απόκτηση παικτών.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα από την απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει άμεσα σε πλάνο διακανονισμών με προτεραιότητα στους παίκτες που έχουν δικαιωθεί στη FIBA.

Υπάρχουν έξι υποθέσεις, αλλά ενδεχομένως να γίνουν περισσότερες, οπότε απαιτείται καταρχήν ξεκαθάρισμα της κατάστασης, πολύ καλή διαχείριση της κάθε υπόθεσης ξεχωριστά και φυσικά… χρήματα.

Μέσα στη βδομάδα εφόσον οι παίκτες ενημερωθούν για τις προτάσεις διακανονισμών η ΚΑΕ θα πρέπει να είναι έτοιμη και για να πληρώσει, αν και εφόσον γίνουν αποδεκτές και να προχωρήσει σε εναλλακτικό πλάνο, αν οι προτάσεις δεν γίνουν αποδεκτές.

Σε αυτό το σενάριο ή προχωράει την διαπραγμάτευση μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία ή αφήνει στην άκρη τις υποθέσεις και στρέφει την προσοχή της στην περιορισμένη αγορά για την απόκτηση παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα.

To Top