ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρώτο πλάνο προτάσεων για διακανονισμούς από την ΚΑΕ Άρης

Το επόμενο 48ωρο είναι πολύ πιθανό να καταρτιστεί ένα πρώτο πλάνο προτάσεων της ΚΑΕ Άρης για διακανονισμούς με τους πιστωτές, κυρίως με αυτούς που έχουν δικαιωθεί στην FIBA και είναι η αιτία για την απαγόρευση μεταγραφών.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Οι κίτρινοι θα ετοιμάσουν ένα προσχέδιο προτάσεων, προφανώς ανά περίπτωση πιστωτή και όχι μια κοινή πρόταση και θα προχωρήσουν στην ενημέρωση των πιστωτών, ξεκινώντας ουσιαστικά τις διαπραγματεύσεις.

Αυτό σημαίνει ότι σε πρώτη φάση στο μυαλό του Δημήτρη Γουλιέλμου και των συνεργατών του είναι να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA και να δοθεί η δυνατότητα στον Βαγγέλη Αγγέλου (ή όποιος άλλος είναι προπονητής, αν και όλα δείχνουν την παραμονή του) να μην έχει περιορισμό στην στελέχωση του ρόστερ.

Είναι μια διαδικασία αρκετά δύσκολη, καθώς οι οφειλές προς τους Βασίλη Καββαδά, Ντέβιν Μαρμπλ, Μάικλ Τζένκινς, Έρικ Μπάκνερ, Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Βίκτορ Σανικίτζε ξεπερνάει κατά πολύ το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα οι παίκτες προκαταβολές των οφειλών και φυσικά να συναινέσουν και σε ποσοστό “κουρέματος” από τα ποσά που έχουν επιδικαστεί από τη FIBA, τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι πιο μεγάλα από τα δεδουλευμένα των παικτών, διότι πολύ απλά ο Άρης δεν εκπροσωπήθηκε νομικά ποτέ σε καμία υπόθεση στη FIBA.

To Top