ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτο δείγμα θετικό: Μέσα σε τέσσερις μέρες έδειξε ότι μπορεί να τα αλλάξει όλα ο Πάρντιου

Παρουσιάστηκε στις 14 Σεπτεμβρίου και μέσα σε τέσσερις μέρες άλλαξε.. ρότα στον Άρη. Μπήκε δυναμικά στις προπονήσεις. Έδειξε στους παίκτες του τι θέλει από αυτούς, μίλησε στο τεχνικό τιμ και οι κιτρινόμαυροι παρουσιάστηκαν σαφώς καλύτεροι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς βελτιωμένοι. Ο λόγος για τον Άλαν Πάρντιου.

Ο 61χρονος Άγγλος τεχνικός κατάφερε με το καλημέρα στον πάγκο του Άρη να κερδίσει “πόντους”. Πως να μη γίνει αυτό όταν κατάφερε να πάρει μια νίκη και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό. Διαχειρίστηκε πολύ καλά το τακτικό κομμάτι της ομάδας του κατά τη διάρκεια του αγώνα, έκανε τις αλλαγές που έπρεπε εγκαίρως και οι κιτρινόμαυροι πήραν το τρίποντο.

Καμάτσο και Πάλμα άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Έδωσαν τρεξίματα στον Άρη, πίεση και έφεραν αποτέλεσμα στο δεύτερο γκολ με τον φορ από την Ονδούρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να ξεκινάει τα… χορευτικά του! Ο Πάρντιου σε συνθήκες αγώνα έδειξε πως προσαρμόζεται εύκολα και όπως ήταν λογικό γνώρισε το χειροκρότημα.

To Top