“Πυρά” Ιερολοχιτών για ΑΦΜ και Γ΄Εθνική

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ιερολοχίτες, μέσω της οποίας εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα θέματα, που πρόκειται να τεθούν επί τάπητος στην κρίσιμη γενική συνέλευση της ΚΜΑ, όπως η Γ΄Εθνική και η αγορά ΑΦΜ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

“Σαν σύνδεσμος ΟΠΑΔΩΝ του ΑΡΗ, από την αρχή ταχθήκαμε υπέρ της κάθε προσπάθειας μέχρι τελευταία στιγμή, προκειμένου η ομάδα να παίξει στην ανώτερη δυνατή κατηγορία, θεωρώντας για πολλούς λόγους, πως μια απερίσκεπτη, βιαστική και χωρίς από δίπλα ανθρώπους εγνωσμένου κοινωνικού και οικονομικού κύρους, πτώση στα ερασιτεχνικά θα αποτελέσει την απαρχή της διάλυσης της ομάδας, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα για να ακολουθήσουν άφοβα οι “σωτήρες” του ΑΦΜ. Μια περίπτωση την οποία εξαρχής έχουμε αποκλείσει και ούτε σαν σκέψη δεν τη δεχόμαστε, κάτι στο οποίο πιστεύουμε συμφωνεί η απόλυτη πλειοψηφία των οπαδών της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ..!!!

Με μεγάλη μας έκπληξη, αλλά και λύπη, είδαμε σήμερα πως μέσα στα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ. της Κ.Μ.Α., βρίσκεται και θέμα Α.Φ.Μ…(;;;!!!!!). Καλά ρε γελίοι, δεν ντραπήκατε καθόλου να βάλετε προς συζήτηση και ψηφοφορία στον λαό του ΑΡΗ αυτό το θέμα; Και μάλιστα μέσα στο Παλαί, στο ΝΑΟ του μπάσκετ, κάτω από τους αναρίθμητους τίτλους της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, που θα πέσουν και θα μας πλακώσουν, καραγκιόζηδες της λέσχης και μη, που έχετε τέτοιες βλέψεις..!!!

Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά και ποια δύο σωματεία “πουλάνε” το ΑΦΜ τους και ποια λαμόγια βρίσκονται πίσω από αυτά αλλά γνωρίζουμε και τα 3-4 κουτοπόνηρα τσουτσέκια, μέλη δυστυχώς της οικογένειας του ΑΡΗ, που ανέλαβαν εργολαβία να τραβεστοποιήσουν την ομάδα, σας ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

Αποσύρετε άμεσα το θέμα περί τραβεστοποίησης του συλλόγου μας είτε μέσω απορρόφησης, είτε μέσω εξαγοράς είτε οποιουδήποτε άλλου τρόπου κατεβάσει το βρώμικο κεφάλι σας… Αν δεν το κάνετε, τότε έχουμε να προτείνουμε και εμείς σαν σύνδεσμος ένα θέμα προς ψηφοφορία και προς συζήτηση: όλο το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλλου, να βάλει φουστίτσες και να κατέβει στο gay parade του μπουτάρη… Φυσικά το ίδιο ισχύει για όλους όσους κάνουν ανάλογες προτάσεις… Γιατί ρε άχρηστοι με τη ζωή σας κάντε οτι γουστάρετε, αλλά τον ΑΡΗ μας τραβεστί δεν θα τον κάνετε ρε νούμερα..!!!

Επίσης το θέμα περί νέας διοίκησης της ΠΑΕ, θα το αλλάξετε και αυτό γιατί έτσι όπως το γράψατε κουτοπόνηροι, δικαίωμα να καταθέσουν πρόταση έχουν και όλοι οι δράκουλες της εποχής 2004-2014 αλλά και οποιοσδήποτε απλά δει φως και μπει… Είμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της ιστορίας μας και θα πάμε μπροστά, μόνο με σοβαρότητα, μόνο με αξιοπρέπεια και σκοτώνοντας οριστικά το σάπιο παρελθόν μας και τους θιασώτες του.

Τέλος καλούμε όσους παραβρεθούν να είναι σε συνεχή επαγρύπνηση καθώς τα λαμόγια και οι κουτοπόνηροι καραδωκούν… Ο λαός της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ απαγορεύεται να γίνει και πάλι συνένοχος του οποιουδήποτε! Τα αδιέξοδα και τους μονόδρομους αλλού…!!

Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί, να αποσυρθούν τα “παραθυράκια” της ντροπής και να μη δούμε σήμερα στην Αριστοτέλους, γνωστά λαμόγια της Β εθνικής να πανηγυρίζουν στους δρόμους παρέα με τα γνωστά φιλαράκια τους…

Τα υπόλοιπα από κοντά.

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970″

To Top