ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πως διαμορφώνεται η πορεία του Άρη έως τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Η προσπάθεια του Άρη να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ συμπεριλαμβάνει τρία στάδια. Έχουν γίνει ήδη γνωστοί οι πιθανοί αντίπαλοι των κίτρινων στον α’ προκριματικό γύρο. Ενδιαφέρον έχει τι γίνεται στη συνέχεια.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Οι νικητές των αγώνων του α’ και δ’ γκρουπ δυναμικότητας θα αντιμετωπίσουν τους νικητές των αγώνων του β’ και γ’ γκρουπ. Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 25 Σεπτεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 28 Σεπτεμβρίου.

Οι έξι νικητές που θα προκύψουν θα προκριθούν στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου βρίσκονται ήδη οι Παρντούμπιτσε (Τσεχία), Λιετκαμπέλις (Λιθουανία), Μπαϊρόιτ (Γερμανία), Ναντέρ (Γαλλία), Σακάρια (Τουρκία) και Μούρθια (Ισπανία). Οι αγώνες θα γίνουν στις 1 και 4 Οκτωβρίου.

Οι νικητές θα περάσουν στους ομίλους της διοργάνωσης. Η κανονική διάρκεια του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει στις 9 Οκτωβρίου.

Στους ομίλους βρίσκονται ήδη 26 ομάδες και έχουν χωριστεί σε ισχυρούς (12) και ανίσχυρους (14), με βάση την κατάταξή τους στη χώρα τους και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι 12 ισχυροί: AΕΚ (Ελλάδα), Μπάνβιτ (Τουρκία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Μπάμπεργκ (Γερμανία)*, Νίμπουρκ (Τσεχία), Τενερίφη (Ισπανία), Λούντβιγκσμπουργκ (Γερμανία), Νεπτούνας (Λιθουανία), ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Αβελίνο (Ιταλία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Βενέτσια (Ιταλία).

Οι 14 ανίσχυροι: Άνβιλ (Πολωνία), Εσκισεχίρ (Τουρκία), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Χάποελ Χολόν (Ισραήλ), Ντιζόν (Γαλλία), Λε Μαν (Γαλλία), Φουενλαμπράδα (Ισπανία), Οστάνδη (Βέλγιο), Οπάβα (Τσεχία), Ολίμπια Λιουμπλιάνας (Σλοβενία), Προμηθέας Πάτρας (Ελλάδα), Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία), Βόννη (Γερμανία), Βέντσπιλς (Λετονία)

* Η Μπάμπεργκ είναι στους ισχυρούς κατόπιν σχετικής απόφασης, αφού την προηγούμενη χρονιά έπαιξε στην Ευρωλίγκα.

* Οι 6 νικητές του γ’ προκριματικού γύρου θα ενσωματωθούν επίσης, ώστε οι ομάδες να γίνουν 32, οι οποίες θα χωριστούν σε 4 ομίλους των 8 ομάδων.

To Top