ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League

Γνωστοί έγιναν οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι κιτρινόμαυροι εφόσον κάνουν το σωστό και αποκλείσουν την Αραράτ της Αρμενίας, θα βρουν στο δρόμο τους για την επόμενη φάση της διοργάνωσης μία εκ των παρακάτω ομάδων:

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)

Μίντιλαντ (Δανία) – Προγκρές Νιεντερκόν (Λουξεμβούργο)

Χάποελ Μπερ-Σέβα (Ισραήλ) – Πανεβέζις (Λιθουανίας)

Ορντάμπασι (Καζακστάν) – Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνίας)

Θυμίζουμε πως στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας θα βγει από τα παραπάνω ζευγάρια συν την Ντιναμό Κιέβου ο τελικός αντίπαλος του Άρη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη εάν περάσει την Κόλος Κοβαλίβκα!

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη εάν περάσει την Κόλος Κοβαλίβκα!

Η UEFA έκανε γνωστά τα γκρουπ των πιθανών αντιπάλων, για την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 14:00 στην Ελβετία.

O Άρης αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Κόλος Κοβαλίβκα, πιθανοί του αντίπαλοι είναι η νικήτρια του ζευγαριού Γρανάδα – Τέουτα, η νικήτρια του Ρεμς – Σερβέτ και η Ριέκα.

Αν ο ΟΦΗ περάσει τον Απόλλωνα Λεμεσού θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Προγκρές-Βίλεμ, Μπάνια Λούκα – Ρίο Άβε ή Χάμαρμπι – Λεχ Πόζναν.

Η ΑΕΚ, μπαίνει στην ευρωπαϊκή μάχη στον τρίτο προκριματικό και όπως έκανε γνωστό η UEFA, πιθανοί της αντίπαλοι είναι η Σεν Γκάλεν και οι νικήτριες των ζευγαριών Μπόντο Γκλιμτ – Ζαλγκίρις και Ντουνάιτσκα Στρέντα – Γιάμπλονετς.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη στον α’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Το Τσάμπιονς Λιγκ ανακοίνωσε τη διαδικασία της αυριανής (11:00) κλήρωσης των προκριματικών και των ομίλων για τη σεζόν 2018-19. Δείτε ποιες ομάδες είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη στον πρώτο προκριματικό γύρο.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Άρης τοποθετήθηκε στο πρώτο (από τα τέσσερα) γκρουπ δυναμικότητας των προκριματικών μαζί με Άβτοντορ (Ρωσία), Μπάκεν Μπέαρς (Δανία), Οραντέα (Ρουμανία), Εστουντιάντες (Ισπανία) και Άνβερπ (Βέλγιο).

Αυτό το γκρουπ θα αντιμετωπίσει ομάδες από το δ’ γκρουπ δυναμικότητας, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος), Ντιναμό Τμπίλισι (Γεωργία), Φριμπούρ (Ελβετία), Κάρχου (Φινλανδία), Λέστερ (Μ. Βρετανία), Ντόλφινς (Σουηδία).

Μια από αυτές τις ομάδες θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Άρη στη προσπάθειά του να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην έδρα του αντιπάλου του Άρη στις 20 Σεπτεμβρίου. Ο επαναληπτικός θα γίνει στο Παλέ στις 22 Σεπτεμβρίου.

Τα άλλα γκρουπ δυναμικότητας

Οι υπόλοιπες ομάδες των προκριματικών τοποθετήθηκαν στο β’ και γ’ γκρουπ δυναμικότητας και θα κληρωθούν μεταξύ τους.

Β’ Γκρουπ: Γκρόνιγκεν (Ολλανδία), Λουκόιλ (Βουλγαρία), Νίζνι (Ρωσία), Σαρλερουά (Βέλγιο), Ζολνόκι (Ουγγαρία), Τσμόκι Μινσκ (Λευκορωσία)

Γ’ Γκρουπ: Πόρτο (Πορτογαλία), Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Τορούν (Πολωνία), Καντού (Ιταλία), Σιαουλιάι (Λιθουανία), Πρίστινα (Κόσοβο).

To Top