Φαν’τ Σχιπ: «Συνεχίζουμε στο Nations League έχοντας στο μυαλό μας το πλάνο Κατάρ»

Μετά από 10 μήνες απραξίας λόγω και κορονοϊού, η Εθνική επιστρέφει στην ενεργό δράση με τα ματς κόντρα σε Σλοβενία και Κόσοβο για το Nations League με τον Τζον Φαν’τ Σχιπ να στέκεται στο πλάνο του Κατάρ.

Η Εθνική ομάδα μετά από 10 μήνες ετοιμάζεται στις 3 και 6/9 να αγωνιστεί απέναντι σε Σλοβενία και Κόσοβο για το UEFA Nations League. Οι παίκτες της Εθνικής βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ξεκίνησαν την προετοιμασία για τους αγώνες αυτούς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν’τ Σχιπ ανέφερε σχετικά:

Για την μεγάλη διακοπή που υπήρξε: «Δε αλλάζει κάτι στο πλάνο μας με την διακοπή των 10 μηνών. Η ομάδα είναι εδώ μαζί με τα παιδιά θα συνεχίσουμε τους αγώνες στο Ntaons League, υπάρχει πάντα στο μυαλό μας το πλάνο Κατάρ και συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο που έχουμε επιλέξει».

Για το πλάνο Κατάρ και τους παίκτες που θα καλεί: «Φυσικά και συνεχίζουμε στον πλάνο Κατάρ, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Επιλέγουμε παίκτες με δύο κριτήρια. Όχι μόνο να είναι καλοί τεχνικά και φυσική κατάσταση αλλά και το θέμα χαρακτήρα να μας βοηθήσουν δηλαδή στο πλάνο που έχουμε χαράξει».

Για τα δύο επόμενα παιχνίδια: «Εκείνο που αρχικά κοιτάμε να παραμείνουμε στο πλάνο μας και να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα. Η Σλοβενία και το Κόσοβο είναι ικανές ομάδες και ιδιαίτερα στην μεταφορά του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση. Όμως το σημαντικό είναι πως εστιάζουμε εμείς στο δικό μας κομμάτι».

To Top