ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαθαίνει και τον… επόμενο αντίπαλο ο Άρης, εφόσον περάσει την Κοβαλίβκα!

Κλήρωση… νο2 για τον Άρη, που θα μάθει σήμερα το ζευγάρι ή τον αντίπαλό του, στον επόμενο γύρο, τον γ΄προκριματικό του Europa League, εφόσον ξεπεράσει στις 17 Σεπτεμβρίου στο εμπόδιο της Κόλος Κοβαλίβκα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η UEFA έκανε γνωστά χθες το βράδυ τα γκρουπ των πιθανών αντιπάλων, για την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 14:00 στην Νιόν της Ελβετίας.

O Άρης αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Κόλος Κοβαλίβκα, πιθανοί του αντίπαλοι είναι η νικήτρια του ζευγαριού Γρανάδα – Τέουτα, η νικήτρια του Ρεμς – Σερβέτ και η Ριέκα.

Και σε αυτό τον γύρο οι αγώνες είναι μονοί. Η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κλήρωση θα είναι η γηπεδούχος στην αναμέτρηση που έχει οριστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου.

Αν ο ΟΦΗ περάσει τον Απόλλωνα Λεμεσού θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Προγκρές-Βίλεμ, Μπάνια Λούκα – Ρίο Άβε ή Χάμαρμπι – Λεχ Πόζναν.

Η ΑΕΚ, μπαίνει στην ευρωπαϊκή μάχη στον τρίτο προκριματικό και όπως έκανε γνωστό η UEFA, πιθανοί της αντίπαλοι είναι η Σεν Γκάλεν και οι νικήτριες των ζευγαριών Μπόντο Γκλιμτ – Ζαλγκίρις και Ντουνάιτσκα Στρέντα – Γιάμπλονετς.

To Top