Στην Βολιβία επανέρχονται για Άρη-Βάκα και… δημοσίευσαν μέρος επίσημου εγγράφου (photo)

Στην Βολιβία επανέρχονται για το θέμα, Άρης-Λεονάρντο Βάκα, καθώς έβγαλαν στην δημοσιότητα μέρος εγγράφου, το οποίο αναφέρουν ως την επίσημη πρόταση των “κιτρινόμαυρων” για τον 24χρονο εξτρέμ της Μπολιβάρ.

Ο Βάκα, ύψους 1.75 είναι ακραίος επιθετικός και είχε 14 συμμετοχές και 2 γκολ φέτος στην Μπολιβάρ, ενώ είναι ενεργός διεθνής με την Εθνική Βολιβίας, μετρώντας 11 συμμετοχές με 1 γκολ. Η βασική του θέση είναι στο δεξιό άκρο της επίθεσης, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο όσο και στην θέση του σέντερ φορ.

Αυτό είναι το έγγραφο που διέρρευσε, στο οποίο αναγράφεται πως ο αποστολέας εκφράζει το ενδιαφέρον του για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή…

Έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την ομάδα του και ξεκίνησε την καριέρα του από την βολιβιανή επίσης Ντεπορτίβο Μπλούμινγκ, όπου σε τέσσερα χρόνια θητείας και 121 αγώνες είχε 20 γκολ, ενώ τη σεζόν 2016-17 έπαιξε ως δανεικός στην Σπορτ Μπόις με 23 συμμετοχές και 2 γκολ.

Οι “κιτρινόμαυροι” αναζητούν ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και θεωρείται βέβαιο πως θα αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής στις θέσεις αυτές. Αν θα είναι ο Βάκα αυτός θα φανεί τις επόμενες μέρες…

 

 

 

 

To Top