Πως διαμορφώνεται η υπόθεση Αγγέλου για τον Άρη

Ο Βαγγέλης Αγγέλου φεύγει σήμερα από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Χαλκίδα. Θα επιστρέψει την Τετάρτη. Απάντηση στο ερώτημα “μένει ή φεύγει” δεν υπάρχει. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Η υπόθεση τείνει να πάρει την τροπή που δεν ήθελε καμία από τις δύο πλευρές, του σήριαλ, ίσως γιατί η κάθε μία πλευρά αντιλαμβάνεται διαφορετικά το θέμα του χρόνου.

Ο Άρης θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή. Θέλει άμεσα την απάντηση του Βαγγέλη Αγγέλου, για να προχωρήσει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό. Από την άλλη πλευρά, αυτό που προκύπτει από την πλευρά του προπονητή είναι ότι θέλει λίγο χρόνο για να δει κάποια πράγματα πως εξελλίσσονται στο μπασκετικό τμήμα και φυσικά έχουν να κάνουν με τον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί η επόμενη χρονιά. Δεν βιάζεται να πάρει την απόφασή του, ζήτησε υπομονή και όχι βιασύνη.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα επιδιωχθεί νέα συζήτηση με τον Αγγέλου από τους ανθρώπους της διοίκησης. Οικονομική διαφορά υφίσταται, πόσο μεγάλη είναι αυτή το γνωρίζουν οι δύο πλευρές και μόνο, όπως και αν υπάρχουν περιθώρια για να εξαλειφθεί., αλλά όταν υπάρχει διαδικασία διαπραγματεύσεων όλα είναι πιθανά.

 

To Top