Πόλο Γυναικών: Τζήκου, Ζάντου και Φορίδου μιλούν για το νέο ξεκίνημα του Άρη

Η ομάδα Πόλο Γυναικών του Άρη είναι πάλι εδώ και τρεις αθλήτριες του συλλόγου μας στέλνουν το μήνυμά τους για τη μεγάλη επιστροφή του εν λόγω τμήματος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η αρχηγός του Άρη, Ειρήνη Τζήκου, δήλωσε: «Αρχικά έχω να πω ότι χαίρομαι που Άρης δημιούργησε γυναικείο τμήμα πόλο και αποτελώ μέλος αυτού. Βλέπω ότι υπάρχει διάθεση και θέληση από τους παράγοντες, τους προπονητές και από τους χορηγούς που μας στηρίζουν, ώστε να τεθούν οι σ βάσεις για την ανάπτυξη του τμήματος. Στόχος είναι το γυναικείο πόλο του Άρη να φέρει επιτυχίες και να ανέλθει με την πάροδο του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια. Ελπίζω όλες οι αθλήτριες που ήρθαμε φέτος και απαρτίζουμε το γυναικείο τμήμα να συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση αυτού του οράματος του συλλόγου, να βοηθήσουμε και τς νέες γενιές να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο και να δημιουργήσουμε μια ομάδα με μέλλον γιατί ο Άρης είναι ένα ιστορικό σωματείο και αξίζει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Στόχος μας για φέτος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην κατηγορία μας, μέσα στο καλό κλίμα που έχουμε δημιουργήσει».

Η Κατερίνα Ζάντου από την πλευρά της επεσήμανε: «Πιστεύω ότι όλοι οι ιστορικοί σύλλογοι, όπως ο Άρης, θα πρέπει να έχουν ομάδα σε όλα τα αθλήματα. Θεωρώ ότι ο Άρης θα ανεβάσει τον ανταγωνισμό στη Θεσσαλονίκη, αφού μέχρι τώρα υπήρχε μόνο ένας σύλλογος στην πόλη στο γυναικείο πόλο. Πρώτος στόχος μας είναι να δεθούμε ως ομάδα και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε την άνοδό μας στην Α1».

Η τερματοφύλακας, Πωλίνα Φορίδου, δήλωσε: «Νιώθω μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που επιτέλους ανήκω σε αυτό το σωματείο το οποίο από την πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον του και το πόσο διατεθειμένο είναι να μας στηρίξει. Ήδη αισθάνομαι πολύ οικεία και συναισθηματικά δεμένη με αυτήν την ομάδα και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν. Βασικός στόχος είναι να παίξουμε δίνοντας το 100% μας και να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα μικρά κορίτσια που αγωνίζονται στην ομάδα μας. Η εμπειρία των μεγαλύτερων και ο ζήλος των μικρότερων πιστεύω θα φέρει ένα μετάλλιο που είναι και ο προσωπικός μου στόχος. Υπάρχει θέληση και διάθεση και το κυριότερο υπάρχει στήριξη από τους παράγοντες και τον ΑΣ Άρης, κάτι που δεν είχα συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Σας ευχαριστούμε πολύ και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για φτάσουμε αυτήν την ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Στην κορυφή. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με υγιή ανταγωνισμό».

To Top