“Πόρτα” στον Άρη για τα τηλεοπτικά! “Αγκάθια” στον δρόμο για τη Football League…

Ο δρόμος του Αρη για την Football League είναι στρωμένος με “αγκάθια” και σίγουρα, όχι με ροδοπέταλα! Τουλάχιστον αυτό  ήταν γνωστό από την πρώτη στιγμή και για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Άρης μέσω του προέδρου της ΠΑΕ Πάνου Στεφανίδη με τον Σπύρο Καλογιάννη, πρόεδρος της Football League, εμμέσως πλην σαφώς έριξε… “πόρτα” στους κίτρινους σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, ο Άρης ζήτησε να βρεθεί μια φόρμουλα, ώστε να έχει είτε μεγαλύτερη “πίτα” από τα τηλεοπτικά, είτε να μην μπει στη διαδικασία της κεντρικής διαχείρισης!

Όπως ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ο ισχυρός άνδρας της δεύτερης τη τάξει διοργανώτριας αρχής είναι ότι ισχύει η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με συγκεκριμένα νούμερα για τις ομάδες.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καλογιάννης έκανε γνωστό στην κιτρινόμαυρη πλευρά ότι υπάρχουν και ρήτρες τις οποίες ο Άρης οφείλει να αποδεχτεί  και που θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση που αποφασίσει να διαπραγματευτεί μόνος του τα τηλεοπτικά του δικαιώματα.

Με απλά λόγια, ο δρόμος για τον Άρη είναι ανηφορικός και δύσκολος και σε κάθε περίπτωση (κι αυτό είναι το πιο άσχημο) δεν υπάρχει η δυναμική εκείνη του συλλόγου, που θα αλλάξει τα δεδομένα!

Στο τελευταίο Δ.Σ. της ΕΠΟ κατατέθηκαν οι προτάσεις της Football League για αλλαγές στους κανονισμούς. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και μια πρόταση που αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων που ανεβαίνουν από τα ερασιτεχνικά στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ή υποβιβάζονται από τη Super League στη Football League.

To Top