Τα… πυροτεχνήματα της ΠΑΕ μπορεί να είναι νόμιμα, είναι όμως και ηθικά;

Οι αποφάσεις που παίρνει η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ Αρης, όπως αυτή στο θέμα προπονητή,  προκαλούν ερωτηματικά καθώς το μέλλον της είναι αβέβαιο.

Εάν η διοίκηση εκτιμά ότι υπάρχει πίεση χρόνου για τον προγραμματισμό, αυτό θα έπρεπε  να το σκεφτεί πολύ νωρίτερα όταν σπαταλούσε τον χρόνο αναζητώντας λύσεις χρηματοδοτών.

Μπορεί να είναι “νόμιμο” κατά μια έννοια, αλλά όχι ηθικό μία διοίκηση να κάνει συμφωνίες για τη νέα χρονιά, την ίδια στιγμή που θα έπρεπε να «τρέξει» τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση συνέλευσης με θέμα εκλογές. Και το κυριότερο να (απο)δείξει ότι έχει ένα πραγματικό σχέδιο βιωσιμότητας και όχι πυροτεχνήματα! Τουλάχιστον, όπως έχει φανεί μέχρι σήμερα

Είναι ολοφάνερο λοιπόν ότι ο στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ είναι όχι να δοθεί άμεσα λύση, αλλά παραμείνει στη θέση της φέρνοντας το σώμα της συνέλευσης μπροστά σε ντε φάκτο καταστάσεις.

Εκτός κι αν θεωρείται σχέδιο βιωσιμότητας, τα διαρκείας, η αμφιλεγόμενη πώληση παικτών και τα μελλοντικά τουρνουά με ομάδες από το εξωτερικό!

To Top