ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πότε αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τον Σούντγκρεν…

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έχει συμφωνήσει με τον Άρη, το ίδιο και η ΑΪΚ, ωστόσο ακόμα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, περί απόκτησής του από τους “κιτρινόμαυρους”.

Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα, τις επόμενες μέρες. Ακόμα και στη Σουηδία, είναι πολλά τα δημοσιεύματα που θεωρούν πως έχει κλείσει η μεταγραφή του παίκτη στον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να τον αποκτούν καταβάλλοντας 200.000 ευρώ στους Σουηδούς.

Το ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, για τους ίδιους τους Σουηδούς έχει εξήγηση. Ο ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας, άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, όμως η περίοδος που είχε γίνει η συμφωνία με τον Άρη δεν ήταν αρκετά καλή, καθώς αγωνιστικά η ΑΪΚ είχε αρκετά προβλήματα. Όλη αυτή η κατάσταση είχε δημιουργήσει… γκρίνια, στις κερκίδες.

Έκτοτε άλλαξαν ορισμένα πράγματα, αν και με μόλις τρεις νίκες στα επτά πρώτα ματς, οι περσινοί πρωταθλητές Σουηδίας, βρίσκονται στην 8η θέση, βέβαια στο -3 από την πρώτη θέση.

Πλέον είναι πολύ πιο εύκολο για τους Σουηδούς να ανακοινώσουν την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον Άρη, αφού πρώτα βοηθήσει στον α΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ την ΑΪΚ, όπως προβλέπει η συμφωνία των δύο ομάδων.

Υπενθυμίζουμε, πως για τυπικούς λόγους ο Σάββας Παντελίδης δεν αναφέρθηκε στην απολογιστική συνέντευξη στον Ντάνιελ Σούντγκρεν, καθώς όπως τόνισε ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.

 

To Top