ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλα δείχνουν… συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και Μαρτίνες!

Άρης και Νίκο Μαρτίνες βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες γύρω από το ίδιο τραπέζι, προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, με την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Η γενική εντύπωση ήταν πως εφόσον βρεθεί η “χρυσή τομή” σε δυο σημεία, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την επίτευξη συμφωνίας-ανανέωσης. Το πρώτο είχε να κάνει με την διάρκεια του συμβολαίου, μια και από την πλευρά του Μαρτίνες έπεσε στο τραπέζι η προοπτική για συμβόλαιο δυο χρόνων. Το δεύτερο με τις οικονομικές απολαβές του ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του Άρη δείχνουν να συμφωνούν εν τέλει στο διετές συμβόλαιο, το οποίο δεν αποκλείεται να έχει την μορφή του 1+1, ανάλογα με τις συμμετοχές και την παρουσία του ποδοσφαιριστή, ενώ στο οικονομικό επίσης υπήρξε μία πρώτη συμφωνία για κλιμακωτές απολαβές με μπόνους επίτευξης στόχων και συμμετοχών.

Όπως είχε τονίσει προ ολίγων ημερών ο μάναζτερ του παίκτη στο PRESSARIS, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο: “Υπάρχει καλή διάθεση και από τον Άρη και από τον Νίκο, προκειμένου να συνεχίσουμε μαζί. Μπορεί να μην υπάρχει ακόμη συμφωνία, αλλά μετράει η καλή διάθεση όλων των πλευρών”.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές θα υπάρξει μία νεότερη συνάντηση, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να δώσουν οριστικά τα χέρια για να ετοιμαστεί το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και να το υπογράψει, καθώς όλα δείχνουν πως υπάρχει καταρχήν προφορική συμφωνία.

To Top