ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πώς σχολίασε ο Σιαμπάνης την ήττα της Εθνικής

Με πέναλτι και γκολ στις καθυστερήσεις “νικήθηκε” ο εξαιρετικός Μάριος Σιαμπάνης, ήττα (0-ς) για την Εθνική Ελπίδων από την Τσεχία στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Σιαμπάνης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής, η οποία δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, αν και ο ίδιος είχε εξαιρετική απόδοση, κατεβάζοντας… ρολά!

Διαβάστε πώς σχολίασε ο ίδιος την ήττα της Εθνικής:

Για το αν η αποβολή επηρέασε την αναμέτρηση: “Άλλαξε είναι η αλήθεια. Συμβαίνουν αυτά. Εμείς έχουμε παίξει 3-4 παιχνίδια στο παρελθόν με 10 παίκτες, που έχουμε κερδίσει αλλά έχουμε φέρει και ισοπαλία. Διαβάσαμε πολύ καλά τους αντιπάλους, με τους αναλυτές και τον προπονητή μας. Παίξαμε καλά, δώσαμε πάθος και ψυχή. Δεν μας βγήκαν κάποιες φάσεις και κάποια σφυρίγματα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να είμαι θετικός για τη συνέχεια και να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα.”

Για τα στοιχεία που τον ικανοποίησαν από την ομάδα του: “Όταν παίζεις με μια ομάδα όπως η Τσεχία, έχουν ψηλά κορμιά. Εμείς αργήσαμε να το καταλάβουμε αυτό. Ο προπονητής μας είχε πει να παίξουμε τη μπάλα κάτω και γρήγορα. Αργήσαμε να το πετύχουμε αυτό. Βγήκαμε από τον ρυθμό μας. Δεν είχαμε ψυχραιμία στα πρώτα λεπτά. Μετά διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Με 10 παίκτες δεν έχεις κίνητρο, παρά μόνο να κλειστείς και να πάρεις κάποιο σφύριγμα και να κυνηγήσεις το παιχνίδι κάπως έτσι.”

To Top