ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράμματα ο Τσουμάνης, αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν στη Δράμα

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη καλούνται ν΄ αφήσουν πίσω τους τη χθεσινή ήττα στη Δράμα και να επικεντρωθούν στο ματς με τον Έβρο Σουφλίου, που ακολουθεί, όπου σκοπός τους είναι να επιστρέψουν στις νίκες.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους Δραμινούς έκαναν σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ στον Τσουμάνη έγιναν τρία ράμματα πάνω από το φρύδι.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων»:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Έβρο Σουφλίου (20/12, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά το Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα σε μια διεκδίκηση της μπάλας, έκανε σήμερα τρία ράμματα πάνω από το φρύδι (η κατάστασή του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία).  

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»».

To Top