Ρέκορντμαν τριετίας ο Διούδης!

Ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά… κιτάπια του Άρη της φετινής χρονιάς σημαντική θέση κατέχει ο Σωκράτης Διούδης. Ο νεαρός γκολκίπερ έχει δώσει το παρών φέτος κάτω από την εστία του Άρη 27 φορές, χάνοντας μόλις δύο αναμετρήσεις στις οποίες τον αντικατέστησαν, ο φευγάτος από τον Δεκέμβρη Μπουζάνης και ο Γουναρίδης.

Του Νίκου Οικονόμου

Στον Άρη των 36 παικτών που έχουν χρησιμοποιηθεί σε αυτές τις 29 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ο Διούδης ήταν σχεδόν σε όλες παρών!

Ο 21χρονος μετρά συνολικά 2.575 λεπτά στην φετινή αγωνιστική περίοδο, αριθμός που αποτελεί και ρεκόρ τριετίας.

Αναλογικά με τις υπόλοιπες δύο χρονιές όπου το πρωτάθλημα είχε 30 αγωνιστικές, δεδομένου ότι φέτος διανύσαμε ήδη 29 απομένει άλλη μία για τον Διούδη. Όπως γίνεται αντιληπτό ο νεαρός απλά θα αυξήσει το ρεκόρ του σε αυτή την μία αγωνιστική και θα το μεγαλώσει περισσότερο στις υπόλοιπες τέσσερις που απομένουν.

Για την ιστορία, ρεκόρ σε καταγραφή λεπτών συμμετοχής για την περσινή αγωνιστική περίοδο (2012/13) έκανε ο Πορτογάλος Νούνο Κοέλιο με 2.250′, ενώ την σεζόν 2011/12 ο Βραζιλιάνος Μίσελ Περέιρα με 2.364′.

Το ρεκόρ του Διούδη μπορεί κάλλιστα να αυξηθεί από την επόμενη αγωνιστική από τα τρία στα τέσσερα χρόνια, καθώς ο Νίκος Λαζαρίδης κατάφερε να συμπληρώσει τη σεζόν 2010/11 2.637′. Ένα μόλις 90λεπτο,όμως, είναι αρκετό στον 21χρονο τερματοφύλακα να αυξήσει την ατομική του επίδοση!

To Top