Ρένια: “Έκπληκτος ο Κάμπος και ο Ερασιτέχνης όταν έμαθαν ότι φεύγω…”

O Άντι Ρένια μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης σχετικά με το διαζύγιο που επήλθε με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”

“Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Μέσα σε μία ώρα. Με κάλεσαν, μου είπαν ότι δεν με υπολογίζουν και το δέχτηκα. Ζήτησα την ελευθέρας μου, αλλά δεν μου έδιναν τα τροφεία. Τους είπα ότι εσείς με διώχνετε και δεν φεύγω μόνος για να θέλετε τροφεία όταν μία ομάδα του εξωτερικού με αποκτήσει. Τελικά πήρα το χαρτί, τους ευχαρίστησα κι έφυγα”.

Για το ποιος του ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη: “Στην αρχή μίλησα με τον κ. Γιακουμίδη.Είχα μιλήσει πριν λίγες μέρες με τον κ. Κάμπος και μου είχε πει ότι με υπολογίζει κανονικά.Μάλιστα ζήτησε από την διοίκηση εγώ και ο Γκίνο να γίνουμε Έλληνες. Ακόμα και ο Ερασιτέχνης δεν το πίστεψε. Αναρωτήθηκε γιατί διώχνουμε τα δικά μας παιδιά!”.

Για το αν το γνώριζε ο Πάουλο Κάμπος: “Όταν πήγα να χαιρετίσω τους συμπαίκτες μου το είπα στον κ. Κάμπος. Έμεινε έκπληκτος. Το έμαθε εκείνη τη στιγμή κι εκείνος από εμένα. Μου είπε ότι είμαι καλός παίκτης και ότι η ζωή συνεχίζεται. Ότι χρειαστώ από τον ίδιο θα το έχω. Είχε μείνει έκπληκτος που φεύγω, ενώ με ήθελε”.

Για το πως έζησε την συνεργασία του με τον Πάουλο Κάμπος: “Τι να πω για τον άνθρωπο αυτό; Δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψω. Δεν υπάρχει ένας στην ομάδα που να μην νιώθει ότι σαν παίκτη τον υπολογίζει. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Το κλίμα στην ομάδα ήταν εξαιρετικό.Δεν ερχόταν στο Ρύσιο για να κάνει μόνο τη δουλειά του. Έδινε βάση και προσοχή σε όλους τους παίκτες και όχι σε 11-12. Ήμασταν μία οικογένεια μαζί του. Νομίζω το σχόλιο του Ατματσίδη στο facebook αποδεικνύει τη σχέση προπονητή-παίκτη”.

 

To Top