Φεύγει κύριος ο Κάμπος, ο Άρης γυρίζει σελίδα και αναζητάει Έλληνα προπονητή

Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν σήμερα το μεσημέρι στη συνεργασία του Άρη με τον Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος αποχωρεί από τον Άρη, πραγματικά σαν κύριος, έχοντας μόνο θετικά προσφέρει και δίνοντας αγωνιστική και ψυχολογική ώθηση στην ομάδα.

Αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι, τόσο για όσα έδωσε στο χορτάρι, όσο και με τη γενικότερη συμπεριφορά του. Οι ατάκες του προς τους ανθρώπους του Άρη χθες, όταν αναζητήθηκε ένα νομικό “παράθυρο” για να παραμείνει τα λέει όλα: «Θέλω να μείνω στον Άρη και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Δεν με νοιάζει το πώς, το αν θα κάθομαι ή όχι στον πάγκο ή αν θα σηκώνομαι, αλλά με νοιάζει απλά το να βοηθήσω».

Ο Κάμπος φεύγει με ψηλά το κεφάλι, παρά τα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά έγινε “πίσω από την κουρτίνα”!

Ο Άρης, όμως, οφείλει να γυρίσει σελίδα. Να κοιτάξει μπροστά να δει κατάματα τη μια και μοναδική αποστολή του: την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Ήδη αναζητάει Έλληνα προπονητή, απόφαση που θα βαρύνει το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους ανθρώπους του, με δεδομένο ότι ο χρόνος είναι ο μεγάλος αντίπαλος.

 

To Top