“Ρίνγκο” στο PRESSARIS: “Ο χρόνος τελειώνει! Άμεσα λύσεις”

Ο Άγγελος Σπυρίδων, βετεράνος παίκτης της ομάδας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιάννη Ιωαννίδη, αναφέρθηκε μιλώντας στο PRESSARIS στα “πρέπει” για την δρομολόγηση των εξελίξεων στο “κίτρινο στρατόπεδο” και στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Tου Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Για ποιον λόγο ο… Ρίνγκο κατεβαίνει στις εκλογές;

“Πολύ απλά γιατί θέλω να λέω αλήθειες και να τις μεταφέρω και στο επίπεδο της πολιτικής”

Είστε πολιτικός;

“Ποτέ. Ήμουν, είμαι και θα είμαι άνθρωπος του αθλητισμού και θα προσπαθήσω να τα καταφέρω στον χώρο που γνωρίζω καλά. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα με τιμήσουν και κυρίως οι Αρειανοί. Εγώ μπήκα για να βοηθήσω στο κομμάτι του αθλητισμού, προς το συμφέρον της πόλης και της περιφέρειας”.

Ποια είναι η “επόμενη μέρα” του Άρη; 

“Ο Άρης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Ενώ τα προηγούμενα χρόνια μεσουρανούσε, τα πράγματα τώρα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να παρθούν ορισμένες αποφάσεις και αυτές ενδιαφέρουν όλη την Αρειανή οικογένεια. Τι θα κάνουμε και που θα καταλήξουμε. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές.  Να πει ο καθένας της γνώμη του, βεβαίως πάντα με την παρουσία κάποιων δικηγόρων”.

Πρόταση έχετε να κάνετε;

“Πρέπει να γίνει μία συνάντηση, την οποία θέλω να κάνω και εγώ με άτομα όπως ο Λάμπρος Γράντας και ο Δήμος Δασυγένης, ώστε να δούμε τι θα γίνει”.

Χρόνος υπάρχει;

“Όχι, στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Μέχρι τις 15 Μαΐου το τοπίο πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει, ώστε να ξέρουμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Να καταλήξουμε σε μία απόφαση, η οποία θα είναι οριστική και αμετάκλητη”.
Για τον κόσμο του Άρη τι έχετε να πείτε;

” Χρειάζονται λόγια; Ο κόσμος  είναι δικαιολογημένα απογοητευμένος και τσαντισμένος. Εγιναν πολλά λάθη φέτος. Δεν γίνεται να διώχνεις μία ολόκληρη ομάδα. Φέραμε εννιά καινούργια παιδιά και τους είπαμε να γίνουν ομάδα, αλλά σε κάθε περίπτωση ο κόσμος κράτησε ψηλά τη σημαία”.

To Top