Ρίσκο, γκολ και ταμείο… πορτογαλικό!

Μεγάλο πρόγραμμα δεν υπάρχει την Παρασκευή, το Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας ωστόσο μας δίνει κάποιες «δυνατές» επιλογές. Θα ρισκάρουμε με την κόντρα της Μπράγκα και τα γκολ της Μπενφίκα.

Σετούμπαλ – Μπράγκα

Διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα η Σετούμπαλ, που έρχεται από την ήττα με σκορ 2-0 από τη Σάντα Κλάρα. Τη σημερινή της αντίπαλο, την αντιμετώπισε για το Κύπελλο πριν από περίπου δέκα ημέρες και ηττήθηκε στην παράταση. Στο Λιγκ Καπ δεν κυνηγάει κάτι, αφού έχει αποκλειστεί ήδη και για αυτό αναμένεται να παραταχθεί σε σημαντικές αλλαγές. Από την άλλη, η Μπράγκα δέχθηκε πολύ δυνατή «σφαλιάρα» από τη Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» με το ασήκωτο 6-2. Η εικόνα της έδειξε πως δεν είναι έτοιμη για να κοντράρει στα ίσα τους «μεγάλους». Απόψε της αρκεί η ισοπαλία για να προκριθεί, ενώ περνάει ακόμα και με ήττα αν δεν κερδίσει με πολλά γκολ διαφορά η Τοντέλα. Λογικά θα βγάλει αντίδραση, δεδομένου όμως πως θα γίνει ροτέισον, αξίζει να την κοντράρουμε. Εξάλλου, οι γηπεδούχοι ψάχνουν «εκδίκηση» για το πρόσφατο μεταξύ τους.

Άβες – Μπενφίκα

«Έβγαλε» τα μάτια της στην έδρα της Μπελενένσες η Άβες και παρότι προηγήθηκε δύο φορές, ηττήθηκε εν τέλει με σκορ 5-2. Η αμυντική της γραμμή είναι αυτή που την «πονάει». Δέχεται εύκολα γκολ, με αποτέλεσμα να παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Βέβαια, αν απόψε νικήσει, αφήνει έξω την Μπενφίκα και παίρνει την πρόκριση και ενώ ακολουθεί πολύ δύσκολο εκτός έδρας με την Πόρτο. Από την άλλη, οι «αετοί» έκαναν πλάκα στο υποτιθέμενο ντέρμπι με τη Μπράγκα και τη διέσυραν με σκορ 6-2. Βάλσαμο το συγκεκριμένο τρίποντο, που έδωσε ανάσα σε όλους και ενώ αν δεν ηττηθούν απόψε προκρίνονται. Δεδομένα απόψε θα γίνει ροτέισον, καθώς ακολουθεί ματς για το πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε να ανοίξει ο ρυθμός του ματς και το over 2.5 φαντάζει αρκετά πιθανό.

Μάθε όσα πρέπει να ξέρεις για τα φρουτακια στο Froytakia.gr

To Top