Ρίχνει στα… σχοινιά την Καβάλα όπως τον Πανσερραϊκό!

Πάθος, πίεση και αποτέλεσμα είναι αυτά που ζητάει συνεχώς τις τελευταίες μέρες ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης από τους παίκτες του, από τους οποίους θέλει απέναντι στην Καβάλα αγωνιστική συμπεριφορά ανάλογη -και γιατί όχι ακόμα καλύτερη- με αυτή του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό.

Είναι το παιχνίδι, άλλωστε που άφησε τον τεχνικό του Άρη πιο ικανοποιημένο από ποτέ φέτος, κυρίως για την διάθεση που έδειξαν οι “κίτρινοι” σε όλο το 90λεπτο και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκαν πιστά στο αγωνιστικό πλάνο που ο ίδιος είχε στήσει εξ΄αρχής.

Αυτό που απαιτεί ο 58χρονος τεχνικός από τους ποδοσφαιριστές του Άρη είναι διαρκής πίεση από το πρώτο σφύριγμα. Είναι εμφανής η διάθεση του να ρίξει στα… σχοινιά την Καβάλα, να την οδηγήσει στο εύκολο λάθος και να μην της επιτρέψει να επιτεθεί. Όπως ακριβώς συνέβη και στον Πανσερραϊκό που δεν πήρε λεπτό… ανάσες και έχασε το παιχνίδι με κατεβασμένα τα χέρια…

Όσο για το άγχος που όπως είναι φυσιολογικό θα υπάρχει για την εξέλιξη και την τελική έκβαση του παιχνιδιού στο Κιλκίς ανάμεσα στο Αγιονέρι και τον Πανσερραϊκό, ο Σερραίος τεχνικός δεν θέλει να… ακούει κουβέντα, καθώς θέλει τους παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένους στο δικό τους παιχνίδι.

 

 

 

To Top