Ρίχνει τις τιμές ο Πανιώνιος

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας απεύθυνε η ΠΑΕ Πανιώνιος ενόψει του αγώνα με τον Άρη, ρίχνοντας τις τιμές στα εισιτήρια έως και 50%, κυρίως στην κερκίδα των επισήμων. Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ ζητά με αυτόν τον τρόπο από τους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο, όπως είχε κάνει και ο Εργοτέλης πριν από μερικές εβδομάδες, όταν θα αντιμετώπιζε τους «κίτρινους».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει νέες μειώσεις στα εισιτήρια, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αρη. Θέλοντας να δώσει την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους της ομάδας, να βρεθούν στο πλευρό των παικτών και να τους συμπαρασταθούν στην προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης, αποφάσισε μείωση τιμών στην θύρα 5-6.

Συγκεκριμένα στο τμήμα 5-6 Α&Γ το εισιτήριο θα κοστίζει 20 ευρώ (αντί 30 που κόστιζε μέχρι τώρα), στο τμήμα 5-6 Β 30 ευρώ (αντί 50) και στα VVIP 50 ευρώ (αντί 100).

Στη θύρα 2 το εισιτήριο παραμένει στα 10 ευρώ, όπως και στις θύρες 4-7 στα 15 ευρώ.

Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ στις θύρες 2, 4, 5, 6, 7. Στο τμήμα 5-6 Β 10 ευρώ και στα VVIP 15 ευρώ.

Εισιτήρια της θύρας 3 από τον σύνδεσμο των Πανθήρων.

Εισιτήρια της Μαθητικής Κερκίδας έξω από την Θύρα 1.

Υπενθυμίζουμε πως για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη της κάρτας φιλάθλου. Παράλληλα και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα φιλάθλου.

Με απόφαση της Αστυνομίας, δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους του Αρη, ούτε θα υπάρχει διαθέσιμη Θύρα για την φιλοξενία τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου (10:00) από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα το οποίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τις 20:00.

Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 μέχρι και τις 17:15 (ώρα έναρξης του αγώνα). Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:15».

To Top