ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίχνεται στην “μάχη” του Κυπέλλου, σκορ πρόκρισης στην Ξάνθη ο στόχος του Άρη! (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο μεγάλος στόχος του φετινού Άρη και το πρώτο βήμα καλούνται οι “κιτρινόμαυροι” να το κάνουν σήμερα (PRESSARIS, 21:30, Cosmote sport1) στα Πηγάδια, κόντρα στην Ξάνθη στο πλαίσιο της φάσης των “16” του θεσμού.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο σημερινός στόχος του Άρη είναι ένα σκορ πρόκρισης από τον πρώτο κιόλας αγώνα ή ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα “κλειδώσει” η παρουσία στους “8” στον επαναληπτικό που θα γίνει σε μία εβδομάδα (14/1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν έχει στην διάθεσή του για το σημερινό ματς τον Νικολά Ντιγκινί που έμεινε προληπτικά εκτός λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα, ενώ ανέτοιμος είναι και ο Μάρτιν Τόνσο, που συνεχίζει θεραπεία για να ξεπεράσει ανάλογο τραυματισμό με του Γάλλου.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Γερμανός αφήνει εκτός τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, με τον Σουηδό να περνάει την πιο δύσκολη μέχρι στιγμής περίοδό του στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Bruno Gama, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Ideye, Abou Ba, Korhut, Martinez, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Ο Στέφανος Κουμπαράκης από την… Θράκη, θα σφυρίξει το παιχνίδι Ξάνθη-Άρης. Boηθοί του οι Χατζηνάκος (Δράμας) και Τζιώτζιος (Θράκης) με 4ο τον Ζάμπαλα (Ηπείρου). Στην φάση των “16” , αλλά και στα προημιτελικά δεν θα υπάρχει VAR, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο Κύπελλο, στα ημιτελικά και τον τελικό της διοργάνωσης.

 

 

To Top