ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρίχνουν στο τραπέζι την προοπτική ανανέωσης, Άρης και Σόουζα…

Ο Ούγκο Σόουζα ολοκλήρωσε τις ολιγοήμερες διακοπές του εντός Ελλάδας, επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη και κατά πάσα πιθανότητα σήμερα να γίνει μία πρώτη κουβέντα με τους ιθύνοντες του Άρη για το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου αμυντικού ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, δέχθηκε να μείνει και να βοηθήσει και τον Ιούλιο, δίχως να έχει προηγηθεί κάποια επίσημη κουβέντα για το μέλλον του.

Επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι να μείνει στην Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Άρη και για 5η σεζόν, ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν και από το οικονομικό σκέλος του νέου συμβολαίου.

Από τον Άρη είχαν αφήσει να διαρρεύσει πως η βάση των συζητήσεων με τον Ούγκο Σόουζα θα πρέπει να είναι πολύ χαμηλότερα, απ΄όσα προέβλεπε το συμβόλαιό του για την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Αν δεχθεί να συζητήσει με λιγότερα χρήματα, τότε είναι πολλές οι πιθανότητες να παραμείνει.

Ο Πορτογάλος έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Μίχαελ Ένινγκ, που με το πέρας του χρόνου τον εμπιστευόταν όλο και περισσότερο. Είναι από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ομάδας, καθώς είναι και ο πιο “παλιός” της, ενώ ο Γερμανός γνωρίζει πως μπορεί να τον χρησιμοποιήσει, τόσο ως στόπερ, όσο και ως μπακ.

Για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή ενδιαφέρουν έχουν δείξει ομάδες από την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, με τον Άρη να είναι όμως προτεραιότητα για τον ίδιο…

 

 

To Top