ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία οι πρώτες ανακοινώσεις, συνεχίζονται οι επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ

Η… απελευθέρωση του Άρη από τα “δεσμά” του μεταγραφικού ban της FIFA, όπως γνωστοποίησε χθες η ΠΑΕ, δίνει την άνεση στους “κιτρινόμαυρους” να συνεχίσουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, δίχως εμπόδια.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να επισημοποιηθούν και οι πρώτες μεταγραφικές προσθήκες των “κιτρινόμαυρων”, με τους Ματέο Γκαρσία και Φακούντο Μπερτόλιο να θεωρούνται κλεισμένοι.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια για να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα των ανανεώσεων, με τους Κουέστα, Ματίγια, Γκάμα και Σόουζα να ανήκουν στην κατηγορία αυτή.

Οι επαφές για τις επόμενες προσθήκες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, καθώς στόχος όλων στην ομάδα, είναι στην προετοιμασία να είναι έτοιμο σε μεγάλο ποσοστό το ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση διψήφιου αριθμού ποδοσφαιριστών, επομένως ο χρόνος δεν είναι άπλετος, καθώς σε δύο εβδομάδες σχεδόν θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά σημαντικά, καθώς πέρα από τις “σίγουρες” ανακοινώσεις, θα υπάρξουν εξελίξεις σημαντικές και στις υπόλοιπες υποθέσεις.

To Top