Ραντεβού ελπίδας σήμερα (19.00) στο Παλέ με τη δημιουργία του Aris Golden Club!

Η νέα αρχή του μπασκετικού Άρη ισχυρίζονται πολλοί ότι δεν έγινε στις 22 Μαϊου με τον διορισμό της νέας διοίκησης από το πρωτοδικείο, αλλά θα γίνει σήμερα με την δημιουργία του Aris Golden Club. Το νέο εγχείρημα φαντάζει ως η τελευταία λύση για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο και όχι μόνο…

Το ραντεβού στην αίθουσα VIP των γραφείων της ΚΑΕ Άρης έχει δοθεί για τις 7 το απόγευμα. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης περιμένει πολύ κόσμο. Η συνάντηση είναι ανοικτή για τον οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια. Ο Αρβανίτης θέλει να δει καταρχήν τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, τον Θανάση Τζεβελέκη – τους μετόχους δηλαδή – τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ και τους προσωπικούς του φίλους. Αυτοί έχουν προσκληθεί να είναι παρόντες, γιατί όλοι αυτοί επί της ουσίας θα αποτελέσουν τους βασικούς χρηματοδότες της νέας διοίκησης.

Δύο πράγματα θα κάνει πρωτίστως ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ. Θα αναλύσει το πλάνο αποπληρωμής των οφειλών που υπάρχουν προς παίκτες των περασμένων ετών, θα πει τις σκέψεις του για το πως θα πρέπει να διοικηθεί ο Άρης και εν συνεχεία θα ζητήσει χρήματα. Η ΚΑΕ χρειάζεται άμεσα ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ, ποσό που θα δοθεί ώστε να ενεργοποιηθούν οι διακανονισμοί των οφειλών και να μπει αυτή η μεγάλη υποχρέωση της ΚΑΕ σε μια σειρά.

Ευελπιστεί σε δύο πράγματα. Το πρώτο αφορά την κάλυψη άμεσα του ποσού αυτού, όχι απαραίτητα σε μετρητό, όπως εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας. Το δεύτερο αφορά την διαρκή στήριξη σε αυτό το επίπεδο από το Aris Golden Club.

Αν πετύχει αυτο το εγχείρημα και δώσει στην ΚΑΕ μια οικονομική βάση, τότε είναι δεδομένο ότι έρχονται καλύτερες μέρες. Ο κόσμος εφόσον δει ότι οι επιφανείς παράγοντες ενεργοποιήθηκαν στην πράξη και όχι στα λόγια, θα στηρίξει και θα είναι στο γήπεδο, αγοράζοντας το εισιτήριό του. Υπό αυτή την έννοια η σημερινή συνάντηση είναι μια από τις πιο σημαντικές στην σύγχρονη ιστορία του μπασκετικού Άρη…

To Top