Νέα παναρειανή συνάντηση με πρωτοβουλία των βετεράνων, ο ρόλος του «ξανθού», το άρθρο 99 και το δάνειο!

Οι ημερομηνίες πιέζουν, ο Άρης ασφυκτιά ψάχνοντας τρόπους να αποφύγει καταστάσεις που απειλούν τη βιωσιμότητά του. Παράλληλα με την συγκρότηση της επιτροπής σωτηρίας, βετεράνοι, πρώην παράγοντες και επιχειρηματίες, κάθονται σήμερα Τετάρτη στο ίδιο τραπέζι (Mediterranean Palace 20:00) σε μια ύστατη προσπάθεια αναζήτησης λύσεων.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους βετεράνους με πρωτοστάτες τους Γιάννη Βένο, Άγγελο Σπυρίδωνα, οι οποίοι ευελπιστούν να έχουν την ανταπόκριση των ανθρώπων που προσέγγισαν.

Η δυσάρεστη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες ωθεί όλες τις τάσεις που επικρατούν στο σύλλογο να γίνουν «ένα». Με μοναδικό στόχο στην παρούσα φάση να συγκεντρωθούν χρήματα, να πάρει οξυγόνο ο σύλλογος και να προχωρήσει μακριά από το σκοτεινό τούνελ και το αδιέξοδο.

Στο πλευρό των παλαιμάχων έχουν ταχθεί επιφανείς Αρειανοί επιχειρηματίες, όπως οι Λάμπρος Γράντας, Μιχάλης Ζορπίδης, ενώ σημαντική από κάθε άποψη χαρακτηρίζεται η εμπλοκή του Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο τελευταίος έχει αναλάβει τον ρόλο του ανθρώπου που θα συσπειρώσει, αλλά και θα αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις.

Μια από τις λύσεις που εξετάζονται είναι η εξασφάλιση δανείου, που θα έχει αντιστάθμισμα την εκχώρηση εσόδων από την νέα περίοδο. Είναι μια λύση που έχει τεθεί προς συζήτηση, καθώς η άποψη που επικρατεί είναι να μη χαθεί άλλος χρόνος που θα φέρει μόνο αιμορραγία στο σύλλογο. Ο χρόνος είναι χρήμα…

Την ίδια ώρα κερδίζει έδαφος η άποψη για υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99, κάτι που θα διαφανεί εάν προχωρήσει ή όχι τις επόμενες μέρες. Υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κατατεθεί μια ανάλυση για το πώς μπορεί ο Άρης να πάρει ανάσα και να πατήσει στα πόδια του.

Όλα αυτά θα μπουν στο τραπέζι της σημερινής συνάντησης. Με ένα και μοναδικό προσανατολισμό: να είναι ο Άρης βιώσιμος, να υπάρχει… ζωή στον Άρη!

 

To Top