ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραντεβού Ευρώπης! Ο Άρης με πίστη και πάθος για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (21:00 – PRESSARIS LIVE)

Ραντεβού Ευρώπης στο Κλεάνθης Βικελίδης! Ο Άρης με πίστη και πάθος ρίχνεται στη μάχη του ντέρμπι μόνο για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (21:00 – PRESSARIS LIVE).

Με τρεις σημαντικές απουσίες κατεβαίνει στο παιχνίδι ο Άρης. Ο Καμαρά είναι τιμωρημένος και οι Σάσα, Γκάνεα τέθηκαν νοκ άουτ από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού. Σε κάθε περίπτωση όμως ένας είναι ο σκοπός, ένας ο στόχος. Η νίκη του Άρη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη διαδικασία της εξόδου για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στην Ευρώπη.

“Αυτή την στιγμή έχουμε στο μυαλό μας μόνο αυτούς τους τελικούς που έχουμε μπροστά μας. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό οπότε κοιτάμε μόνο αυτό και τίποτε άλλο. Χρειαζόμαστε την νίκη, και αυτό θα ψάξουμε να βρούμε” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χερμάν Μπούργος για το σημερινό παιχνίδι..

Ο Αργεντίνος έχει στη διάθεση του τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν,  Λουίς Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Χαΐροβιτς, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

Χωρίς τους τραυματίες Μπα, Σισέ, Φορτούνη, Μανωλά και Ονιεκούρου, αλλά και τους επιβαρυμένους Λαλά, Μαντί, Μασούρα, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Γκάρι, Σωκράτη και Βατσλίκ κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός, ο οποίος πανηγύρισε πριν τέσσερις μέρες το πρωτάθλημα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή: Κρίστινσον, Καραργύρης, Τζολάκης, Κινκουέ, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Μπουχαλάκης, Κούντε, Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Κανέ, Σουρλής, Αραμπί, Τικίνιο, Μαρίνος.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας).

Βοηθοί: Ρέιναλτ Μπουξμπαούμ (Αν.Αττικής), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας).

4ος: Γιώργος Τζιοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Γκεόργκι Ντιμιτρόφ (Βουλγαρίας)

AVAR: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

To Top