“Ραντεβού” Μπόνι με τον κόσμο του Άρη μέσα από το PRESSARIS: “Θα είμαι και γω στο φιλικό με τη Ρόμα”!

Ο Μάριο Μπόνι παραμένει στην Ελλάδα μετά τα “πράματα και θάματα” που έκανε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Βετεράνων, που διεξήχθη πρόσφατα στο Αλεξάνδρειο. Ο “τρελός Ιταλός” δίνει μέσα από το PRESSARIS ραντεβού με τον κόσμο του Άρη την Παρασκευή στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Εντοπίσαμε τον Μπόνι στη Χαλκιδική και στα Φλογητα, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του και παραδέχθηκε ότι: “Πάντα που άρεσε η Ελλάδα, η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική. Έχω αρκετές μέρες για διακοπές και θα μείνω μέχρι και τον Αύγουστο εδώ”.

Φυσικά και τον ρωτήσαμε σχετικά με το φιλικό της Παρασκευής και το αν θα δώσει το παρών. Η απάντηση άμεση: “Σίγουρα θα είμαι εκεί στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πάντα μου άρεσε το ποδόσφαιρο. Στην Ιταλία είμαι… Ίντερ βέβαια (σ.σ. γέλια), αλλά θα δω τη Ρόμα κόντρα στον Άρη που πάντα αγαπάω”.

Ο “τρελός Ιταλός” έσπευσε μάλιστα να συμπληρώσει: “Θα είμαι και γω μαζί με τον κόσμο του Άρη στο γήπεδο, να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του. Κι αν μπορούσα θα ήμουν και μέσα στους φανατικούς να φωνάζω για τον Άρη (σ.σ γελάει…)” δίνοντας ραντεβού με τον κόσμο των κίτρινων την Παρασκευή το βράδυ!

To Top