Ραντεβού στον ΟΠΑΠ για χορηγία φανέλας

Ραντεβού στον ΟΠΑΠ έχει αύριο το πρωί ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον Οργανισμό συμφωνία για διαφήμιση στη φανέλα τουλάχιστον στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας. Αμέσως μετά, ο κ. Δαμιανίδης θα εκπροσωπήσει τον Άρη στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει καλό κλίμα για να δοθεί ένα χρηματικό ποσό επιπλέον στον Άρη από τον ΟΠΑΠ με αφορμή την συμμετοχή της ομάδας στο Γιούροκαπ. Οι κίτρινοι μπορεί να έχουν αγωνιστικά προβλήματα, εκπροσωπούν όμως και φέτος το ελληνικό μπάσκετ στο δεύτερο τη τάξει ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στην ουσία ο ΟΠΑΠ θα έχει σημαντική προβολή σε όλη την Ευρώπη μέσω της φανέλας του Άρη. Επίσης, ο κ. Δαμιανίδης θα προσπαθήσει να διεκδικήσει όσο το δυνατόν πιο άμεση εκταμίευση της πρώτης δόσης από την χορηγία του ΟΠΑΠ στο πρωτάθλημα, ώστε να μπορέσει να καλύψει άμεσες ανάγκες της ομάδας.

 

Αμέσως μετά αυτές τις επαφές, υπάρχει διοικητικό συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ, όπου και θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντας ζητήματα που αφορούν το πρωτάθλημα.

 

To Top