ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραντεβού στο Κλεάνθης Βικελίδης και στροφή για το νέο “τρίποντο” με τον Παναιτωλικό

Ραντεβού στο Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη και στροφή για το νέο “τρίποντο” με τον Παναιτωλικό.

Η χθεσινή ημέρα έδωσε την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Λαμία να πάρουν ανάσες, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Από σήμερα ξεκινάει επί της ουσίας η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα του Αγρινίου, όπου ο Άρης θέλει να συνεχίσει τις νίκες και την αναρρίχησή του στην κορυφή.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν εκτός από αυτό του Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος χθες συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Στόχος των κιτρινόμαυρων να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του Παναιτωλικού, έχοντας πλέον καλύτερη ψυχολογία και λιγότερη πίεση μετά την προχθεσινή. Όπως παραδέχθηκε άλλωστε και ο Άρης Μάντζιος μετά το 0-1 στην Λαμία: “Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και ευελπιστούμε να έχουμε την ίδια συνέχεια και στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Να μπορέσουμε να πάρουμε ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα για να μπορέσει η ομάδα να απελευθερωθεί και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο με μεγαλύτερη διάρκεια”.

Οι προπονήσεις των κιτρινόμαυρων θα συνεχιστούν μέχρι νεοτέρας στο Κλεάνθης Βικελίδης, μέχρι να γίνει η αποκατάσταση των πρώτων ζημιών στα αποδυτήρια του Νέου Ρυσίου, την στιγμή που οι συνολικές εργασίες θα κρατήσουν περίπου ένα μήνα.

 

To Top