ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκαθαρίζει για Σάσα και Μπεναλουάν – H απολογία και τα δεδομένα

Ο αγώνας με την Λαμία ανήκει στο παρελθόν και η στροφή του Άρη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αναμένεται να δρομολογήσει και το ξεκαθάρισμα της κατάστασης με τους Λούκας Σάσα και Γιοάν Μπεναλουάν, οι οποίοι και χθες προπονήθηκαν μόνοι τους.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, έμειναν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση στη Λαμία, λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος με το έντονο επεισόδιο που είχαν στην προπόνηση της Παρασκευής.

Πέρα από τον αποκλεισμό τόσο στον Βραζιλιάνο μέσο όσο και στον Γαλλοτυνήσιο στόπερ έχει επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο, βάσει του εσωτερικού κανονισμού.

Ο Άρης επί της ουσίας μπαίνε από σήμερα για τα καλά στους ρυθμούς του αγώνα της Κυριακής και οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να αποφασίσουν εάν το θέμα θα κλείσει εδώ ή θα υπάρχουν περαιτέρω τιμωρία στους δύο παίκτες, αφού κληθούν σε απολογία.

Tα δεδομένα πάντως είναι διαφορετικά για την κάθε περίπτωση. ΄Το πιο πιθανό είναι ο Σάσα να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις, αλλά ο Μπεναλουάν βρίσκεται θεωρητικά σε πιο δύσκολη θέση, αφού στην ουσία από αυτόν ξεκίνησε το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής, ενώ έχουν προηγηθεί και άλλες αφορμές, οι οποίες θα απασχολήσουν την περίπτωση του.

To Top