Ρεάλ Μαδρίτης: 100.000.000 ευρώ για τον Ράσφορντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να τα… σκάσει γερά για να τον αποκτήσει κι ο Μάρκους Ράσφορντ αναμένεται να έχει το ερχόμενο καλοκαίρι ένα μεγάλο δίλημμα μπροστά του για την καριέρα του.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης αναζητούν παίκτες που θα φέρουν και πάλι λάμψη στην ομάδα. Μεταγραφές που θα… ηχήσουν κι ο κρότος τους θα ακουστεί παντού. Ένας παίκτης με παρόν και μέλλον είναι ο Μάρκους Ράσφορντ και  βάσει δημοσιεύματος, η «βασίλισσα» αναμένεται να τα… σκάσει για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την  «Sun» ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται ως ο βασικός στόχος για την ενίσχυση της επίθεσης. Μάλιστα, το ποσό που είναι διατεθειμένοι στη Μαδρίτη να προσφέρουν ώστε να τον αποκτήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι ανέρχεται στα 100.000.000 λίρες (114.000.000 ευρώ).

Η εν λόγω περίπτωση όμως δεν είναι εύκολη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να τον… δέσουν με νέο συμβόλαιο υποσχόμενοι ότι θα του προσφέρουν το πιο παχυλό συμβόλαιο που θα υπάρχει στο ρόστερ. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη του υπόσχεται ότι θα γίνει ο νούμερο ένα επιθετικός της ομάδας.

To Top