ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο του αλλάζει την τροχιά στο πρωτάθλημα

Δεν έχει σταματήσει ο Γιάννης Καστρίτης και όλοι μέσα στην ομάδα να επισημαίνουν στους παίκτες την σημαντικότητα που έχει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αγωνιστικά. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες ιδιαίτερα σημαντικές, από μία εμφάνιση ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες είναι σαφώς πιο απελευθερωμένοι στο γήπεδο, ο Βασίλης Τολιόπουλος ως νέα προσθήκη όσο μπολιάζει στην ομάδα, βγάζει τις αρετές του, αλλά όλα αυτά δεν… παίζουν μπάσκετ.

Είναι δεδομένα που διαμορφώνουν μια εξαιρετική ψυχολογία στην ομάδα, αλλά θα πρέπει να αποδειχθούν όλα και πάλι από το… μηδέν το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στον Πανιώνιο.

Οι κίτρινοι κερδίζοντας θα φτάσουν τις έξι νίκες στο πρωτάθλημα και – το κυριότερο – θα κρατήσουν τον Πανιώνιο στις τρεις. Σε περίπτωση ήττας κάνουν βήμα πίσω, διότι οι κυανέυθροι κρατούν τον Άρη προς τα κάτω και – το κυριότερο – θα τον έχουν 2-0 νίκες. Είναι ένα σενάριο που βίωσε πέρσι ο Άρης με τον Κόροιβο και αυτό το 2-0 τον “κυνηγούσε” ως το τέλος.

Ουδείς το έχει ξεχάσει, ουδείς θέλει να το ξαναβιώσει, ενώ ουδείς από τους παίκτες έχει ξεχάσει πώς έχασε στον πρώτο γύρο μέσα στη Νέα Σμύρνη, από έναν Πανιώνιο που δεν ήταν καλύτερος.

Το παιχνίδι του Σαββάτου απαιτεί σοβαρότητα, ενέργεια, αυταπάρνηση, κίνητρο και σε καμία περίπτωση να μην υπάρχει η σκέψη ότι επειδή ήρθαν οι νίκες με Ήφαιστο, Ρέθυμνο και Λαύριο και μια πολύ καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, αυτόματα θα έρθει και η νίκη με τον Πανιώνιο.

To Top