ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεπό ανασύνταξης σήμερα, από αύριο “επιχείρηση Ντιναμό” για τον Άρη

Ο Άρης άφησε πίσω του την πρόκριση επί της Αραράτ Αρμένια, έχει στο μυαλό μου μόνο την Ντιναμό Κιέβου και από αύριο θα μπει για τα καλά στην προετοιμασία αυτού του αγώνα.

Οι κιτρινόμαυροι σήμερα έχουν ρεπό… ανασύνταξης, θα πάρουν ανάσες και από την Κυριακή πια θα μπουν στην “επιχείρηση Ντιναμό” για να βάλουν την Πέμπτη τα… θεμέλια της πρόκρισης από τον 3ο προκριματικό γύρο στα πλέι οφ του Conference League.

Ο δείκτης δυσκολίας αυξάνεται, αυτό είναι γεγονός που το κατανοούν όλοι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και η ανάλυση του αντιπάλου από την Ουκρανία θα απασχολήσει από αύριο πιο λεπτομερώς την ομάδα του Άρη.

Υπενθυμίζουμε την λίστα των ποδοσφαιριστών που δήλωσε η ΠΑΕ Άρης στην UEFA για τα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβο, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 είναι η εξής:

Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Εμπακατά, Ματαρίτα, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ζουλ, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβιτσιτς, Λουίς Πάλμα, Μενέντες, Σαβέριο, Κάρλσον, Μορόν, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης.

To Top