ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντιάτσουκ: “Είδα τον Άρη και στα δύο ματς, θα δούμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του”

Ο κεντρικός αμυντικός της Ντιναμό, Μαξίμ Ντιάτσουκ, σχολίασε τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας του στην έδρα της Ομπολόν με 4-2, ενώ αναφέρθηκε και στα επερχόμενα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με αντίπαλο τον Άρη.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το ματς με την Ομπολόν: “Ήταν ένα δύσκολο ματς. Μπορώ να επαινέσω την αντίπαλη ομάδα, έπαιξε πολύ καλά, ακολούθησε την τακτική της. Ταυτόχρονα, ήταν ένα δύσκολο γήπεδο, και δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν όλα όσα σχεδιάζαμε στο παιχνίδι. Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό είναι το ντέρμπι του Κιέβου και ήξερα ότι θα παλέψουν απεγνωσμένα”.

Για την Ομπολόν ως ομάδα: “Καλή ομάδα. Στον πρώτο γύρο ήρθαν ισόπαλοι, έκαναν καλό παιχνίδι εναντίον μας. Οπότε δεν μπορώ παρά να τους ευχηθώ καλή τύχη στο μέλλον”.

Για τους αγώνες με τον Άρη στο Conference League: “Παρακολούθησα και τους δύο αγώνες της ελληνικής ομάδας στον προηγούμενο γύρο, ανέλυσα λίγο τον αντίπαλο. Μαζί με το προπονητικό επιτελείο θα δούμε τους αγώνες, και θα επισημάνουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου”

To Top