«Ρεσιτάλ από τους κ.κ. Κάλλη, Λιοτόπουλο για το πώς καταστρέφουν ένα παιχνίδι βόλεϊ»

Μετά την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη, που το βράδυ της Τρίτης έπεσε “θύμα” της «σφαγής» του δεύτερου διαιτητή της αναμέτρησης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, κ. Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της από την 8άδα του κυπέλλου, χθες ήταν η σειρά του γυναικείου τμήματος των «κίτρινων» να περάσει την ίδια ‘δοκιμασία’.

Οι άνθρωποι του γυναικείου τμήματος του Άρη έχουν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία των κ.κ. Κάλλη και Λιοτόπουλου, που σφύριξαν το χθεσινό ματς με το Ανατόλια, για λάθος (κυρίως) στο οποίο υπέπεσαν στο 10-12 του τάι μπρέικ.

Όπως αναφέρει το σάιτ του  Ερασιτέχνη: «Την τύχη να παρακολουθήσουν «δωρεάν μαθήματα» για το πώς μπορούν να καταστρέψουν ένα παιχνίδι βόλεϊ δύο διαιτητές, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές του παιχνιδιού ΑΣ ΑΡΗΣ – ΣΑΑΚ Ανατόλια.

Το «ρεσιτάλ» δόθηκε από τους Κώστα Κάλλη και Θεολόγο Λιοτόπουλο, που με δικά τους δημιουργήματα και φανταστικές επινοήσεις, κατάφεραν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα του αγώνα εις βάρος του σωματείου μας. Η κορύφωση της ερμηνείας τους, ολοκληρώθηκε στο 10 – 12 του 5ο σετ, όταν σε άουτ επίθεση αθλήτριας του Ανατόλια και ενώ ο πρώτος διαιτητής έδειξε άουτ, ο δεύτερος έδωσε φιλέ, με τον πρώτο να ολοκληρώνει το «έγκλημα» δείχνοντας κόκκινη κάρτα στην  ομάδα μας και ουσιαστικά χαρίζοντας την πρόκριση στο Ανατόλια, καθώς το σκορ αντί για 11 – 12, έγινε 10 – 14.

ΥΓ1. Ο πατέρας του πρώτου διαιτητή και μέλος της ΚΕΔ, που κάνει τους ΟΡΙΣΜΟΥΣ διαιτητών, Μανώλης Κάλλης, ελπίζουμε να αποχώρησε από το παιχνίδι κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ για λόγους ευθιξίας, καθώς θα διαπίστωσε πόσο κακός (για πολλοστή φορά) και λάθος ήταν ο ορισμός του συγκεκριμένου διδύμου στο παιχνίδι.

ΥΓ2. Σε περίπτωση που οι διαιτητές Κάλλης – Λιοτόπουλος, σφυρίξουν, άλλο αγώνα της ομάδας μας την φετινή χρονιά, θα το θεωρήσουμε πρόκληση από την μεριά της ΚΕΔ».

To Top