“Θα είναι ένας από τους ωραιότερους τελικούς”, αλλά χωρίς… Βασιλακόπουλο!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, Μπάμπης Μαρκάκης αναφέρθηκε στον τελικό Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, τονίζοντας πως θα είναι ο ωραιότερος τελικός που έχει γίνει ποτέ, αν και θα απουσιάζει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, όπως αποκάλυψε!

Αρχικά δήλωσε:  “Ο κόσμος αγαπάει το άθλημα και το έχει δείξει. Θέλουμε να γίνει ένας τελικός διαφήμιση και όχι οι ντροπές που έχουν γίνει. Έχουμε δουλέψει πάρα πολλοί άνθρωποι. Αν βγει μια καλή εικόνα πετυχαίνουμε κάτι καλό για το μπάσκετ”.

Στην συνέχεια τόνισε: “Τα εισιτήρια έχουν δοθεί όλα. Αυτή την στιγμή έχουν μπει 850 ανήλικα δηλαδή 1700 ανήλικες οικογένειες αν όχι παραπάνω. Το γήπεδο είναι καταπληκτικό και ένα από τα ωραιότερα γήπεδα στην Ελλάδα. Ο κόσμος που προσέρχεται πρέπει να είναι με ταυτότητα και χωρίς διακριτικά. Βέβαια τον έλεγχο πρέπει να τον κάνει η αστυνομία. Εμείς έχουμε προβλέψει 120 σεκιούριτι. Δεν νομίζω πως θα είναι ο κ. Βασιλακόπουλος στο γήπεδο. Θα γίνει ένας από τους ωραιότερους τελικούς που έχουν γίνει ποτέ”.

To Top