“Το σημερινό ματς να αποτελέσει την αρχή της ανάκαμψης”

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη ,Γιώργος Παντζιαράς έκανε τις εκτιμήσεις του για το σημερινό ματς των κιτρίνων» με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Περιμένω από τους τερματοφύλακές μας να μας δώσουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Μέχρι τώρα δεν μας έδωσε κάποιος από τους τερματοφύλακές μας βαθμούς. Περιμένω να το κάνουν σήμερα. Ο Διούδης είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, ωστόσο, έκανε 2-3 λάθη και έπεσε ο κόσμος πάνω του. Θέλει πίστωση χρόνου γιατί είναι ταλαντούχος. Από την άλλη ο Γουναρίδης έκανε κάποια λάθη στη Λιβαδειά, όμως, δεν φταίει μόνο αυτός. Όλη η ομάδα εήταν αδικαιολόγητη».

Για το σημερινό ματς: «Ακόμη και ο ένας βαθμός θα είναι καλός, αφού τα χθεσινά αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά για μας. Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς και σιγά σιγά να ανορθωθεί το ηθικό ενόψει και των αγώνων με Πανιώνιο και Βέροια που χρειαζόμαστε δύο νίκες. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος, παρά το ότι ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο Άρης παίζει για την ιστορία του, ενώ αυτοί δεν έχουν κάτι να χάσουν. Μακάρι το σημερινό ματς να αποτελέσει την αρχή της ανάκαμψης».

Για την κακή απόδοση των Αγκάνθο, Πουλίδο: «Η απόδοση του Αγκάνθο δεν είναι στα περσινά επίπεδα και καλώς έμεινε εκτός αποστολής. Για τον Πουλίδο δεν μπορώ να ξέρω τί συμβαίνει και αν υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα».

To Top